Kendine Ait Bir Oda Bir Salon

Okşan Mağara, Kendine Ait Bir Oda Bir Salon’da yalnızlık hallerimizi anlatıyor. Kendi kendimize konuşmak zorunda kaldığımız sahici ya da etrafımızda onlarca insan varken iç sesimizden başka hiçbir ses duymadığımız o kırılgan yalnızlıkları...

“Delirdiğimi düşünüyorlar. Ben de öyle düşünüyorum. Benim onlardan farklı düşündüğüm kısım şu; delirmiş olmam saçmaladığım anlamına gelmiyor. Boyut değiştirdim, bunun kabul görmüş adı da delilik. Ancak deliliğin hakkını vermem lazım, daha gidecek yollarım var, yani olmalı.”

Okşan Mağara, Kendine Ait Bir Oda Bir Salon’da yalnızlık hallerimizi anlatıyor. Kendi kendimize konuşmak zorunda kaldığımız sahici ya da etrafımızda onlarca insan varken iç sesimizden başka hiçbir ses duymadığımız o kırılgan yalnızlıkları... Yanıp bitip kül olduğumuzu düşünenlere inat, tüm olumsuzlukların içinde tebessüm ettirecek bir yan bulmayı da ihmal etmiyor. Hayatı bütünüyle kucaklıyor bir bakıma, madem ki varız, yaşayalım gitsin diye fısıldıyor okurunun kulağına. Acıysa acı, mutluluksa mutluluk!

Kendine Ait Bir Oda Bir Salon, her satırında bizi kendimizle karşılaştıran öyküler...

1980 yılında Adana’da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 2003’ten bu yana Ankara’da reklam yazarlığı ve yaratıcı yönetmenlik yapıyor. 10’un üzerinde reklam ödülünün sahibi olan Mağara, hikâyesini yazdığı markalardan sonra şimdi kendi hikâyelerini yazıyor.

Kitabın Adı Kendine Ait Bir Oda Bir Salon
ISBN 9789750535291
Yayın No İletişim - 3323
Dizi Türkçe Edebiyat - 593
Alan Çağdaş Türkiye Edebiyatı
Sayfa 117 sayfa
En 130 mm
Boy 195 mm
Perakende Satış Fiyatı 120,00 TL
Baskı 1. baskı - Ağustos 2023
Yazar Okşan Mağara
Editör Emre Bayın
Kapak Suat Aysu
Kapak Resmi İlhan Taşçıoğlu
Uygulama Hüsnü Abbas
Düzelti Yağmur Yıldırımay Bayrakçı
Baskı Ayhan Matbaası
Cilt Güven Mücellit