Curcunabazlar

Mehmet Anıl, Hazreti İbrahim’in torunları arasındaki kardeş çatışmasından ilhamla, eğlenceyi de ihmal etmeyen modern bir masal yaratıyor.

“Kardeşler arasına para pul, mal mülk girmesin, büyük büyüklüğünü, küçük küçüklüğünü bilsin.”

Curcunabazlar’da, babaları İshak artık işgöremez duruma düşünce şirketin başına kimin geçeceği üzerine çetin bir mücadeleye girişen iki kardeşin, Mustafa ve Ömer’in hikâyesini anlatıyor Mehmet Anıl. Aslında ilk bakışta bir mücadeleye girişilmesine gerek yok gibidir, her şey nettir. Çünkü babaları, kendisinden sonra şirketin başına büyük oğlunun geçmesi isteğini zamanında yazılı hale getirtmiştir. Ancak bir sorun vardır, kardeşler ikizdir ve hangisinin büyük olduğuna dair hiçbir bilgi kesin değildir!

Mehmet Anıl, Hazreti İbrahim’in torunları arasındaki kardeş çatışmasından ilhamla, eğlenceyi de ihmal etmeyen modern bir masal yaratıyor.

İzmir’de doğdu. İstanbul Saint Joseph Lisesi, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Ekonomisi Bölümü’nden mezun oldu. Sanayicilik hayatından sonra şimdi sadece edebiyatla ilgileniyor. Pembe Otobüs kitabıyla 2008 Yunus Nadi Roman Ödülü’nü aldı. İzmir’de yaşıyor.

Kitabın Adı Curcunabazlar
ISBN 9789750535932
Kapak Midjourney ile tasarlanmıştır.
Yayın No İletişim - 3364
Dizi Türkçe Edebiyat - 601
Alan Çağdaş Türkiye Edebiyatı
Sayfa 216 sayfa
En 130 mm
Boy 195 mm
Perakende Satış Fiyatı 173,00 TL
Baskı 1. baskı - Aralık 2023
Yazar Mehmet Anıl
Editör Emre Bayın
Kapak Seda Mit
Uygulama Hüsnü Abbas
Düzelti Nebiye Çavuş
Baskı Ayhan Matbaası
Cilt Güven Mücellit