Nisan 2012 Tarihinde Tekrar Baskılar - 2. sayfa

Lili ve Yedi Çocuğu: Hepsi Benim! - Foli

Foli paylaşmayı hiç sevmez. Oyuncaklarını, kitaplarını, giysilerini, yiyeceklerini hep kendisine saklar. Bir süre sonra bakar ki oyun oynarken tek başına, kitap okurken tek başına, kat kat giyinirken tek başına, hapur hupur yemek yerken tek başına… Ne eğlence kaldı şu hayatta?

Lili ve Yedi Çocuğu: Hayvanları Çoook Seviyorum! - Veli

Veli hayvanları çok sever. Kedileri okşar, köpeklerle koşar, balıkları besler… büyük bir coşkuyla! Bir gün annesiyle hayvanat bahçesine gittiğinde, çok sevdiği hayvanların akrabalarıyla tanışır: kedinin amcası aslanla, köpeğin dayısı kurtla, balığın yengesi yengeçle. Onlar Veli’yi sever bu defa, büyük bir coşkuyla…

Âşık Olmak
Sevgililerimizi Neye Göre Seçeriz?

Âşık olmak, çoğu insanın yaşamındaki duygusal açıdan en heyecanlı, en coşkulu, en karmaşık, en derin ve en önemli deneyimlerden biri. İnsanların tarih boyunca aşk iksirlerine, büyülere, fallara ve dualara başvurarak aşkın esrarını çözmeye ve denetlemeye çalışmalarına bu nedenle şaşmamak gerek. Uzun yıllardır çift terapisti olarak çalışan Ayala Malach Pines, Âşık Olmak’ta bu eşsiz deneyimin kapsamlı bir çözümlemesini yapıyor.

Felaket Henry Evin Patronu

Felaket Henry’nin aile üyelerini çileden çıkartan en azılı yaramazlıkları! Felaket Henry’nin evde ailesiyle birlikteyken nasıl ortalığın altını üstüne getirdiğini hiç merak ettiniz mi? O halde bu kitap tam size göre.

Felaket Henry Dünyalar Hakimi

Felaket Henry hayallerinde kral olup dünyaya hükmediyor, onun harika, parlak ve çarpıcı planları herkesi dize getiriyor… Ne de olsa o Kral Felaket Henry! Ne mi yapıyor? Aşı olmamak için Hemşire Şırınga’ya oyun oynuyor, dans gösterisini birbirine katıyor, okula gitmemek için hasta numarası yapıyor ve Noel piyesinin yıldızı olmayı başarıyor.